Larvik Open

Larvik Squashklubb inviterer til Larvik Open, som arrangeres på Aliom Squash & Fitness 18-20. september i Larvik. Se under for påmelding og invitasjon.

Invitasjon

Påmelding

NY GENERALSEKRETÆR ER PÅ PLASS

Bente Stavenes

Vi har nå ansatt ny generalsekretær i en 100 % stilling. Bente Stavenes hadde første arbeidsdag 25. august 2015. I åtte år var hun leder av Hafrsfjord Squashklubb, hvorav seks som leder. Hun har også vært styremedlem i forbundet over en fireårsperiode og sittet i juniorkomiteen i to år.
(mer…)

Grays Norwegian Open og Grays Cup

Oslo Squashklubb inviterer til Grays Norwegian Open og Grays Cup, henholdsvis 1-4. oktober og 2-4. oktober. Grays Norwegian Open er en PSA-turneringen, mens Grays Cup er en vanlig approbert turnering som starter på fredagen. Se under for invitasjon og påmelding:

Invitasjon

Påmelding

Trekning til PSA-turnering kan sees her.

Ny generalsekretær

NSqF er i en ny prosess med å finne ny generalsekretær etter at den nyansatte generalsekretæren gikk av 19. mai. Den foregående generalsekretæren, Reidun Ribesen, tilbyr seg å fungere som generalsekretær inntil ny er ansatt. Forbundet er veldig takknemlig for at hun består oss i denne perioden.

Link til stilling

Tromsø Open HD live stream!

I helgen avholdes siste ordinære turnering før sesongen er slutt. Tromsø Open er en PSA Closed Satelite turnering og har tiltrukket storspillere som blant annet Henrik Mustonen, nr. 49 på verdensrankingen. Har man ikke mulighet til å være publikum under arrangementet, vil det være mulig å streame kampene på internett under:

(mer…)