NSqF og Salming Norge AS inngår samarbeidsavtale

Norge Squashforbund og Salming Norge AS har inngått en samarbeidsavtale for de kommende sesongene, frem til 31.12.18. Avtalen innebærer bl.a. at våre landslagsspillere skal bruke Salming tekstiler når de representerer Norge.

Ida F. Sønju, president Norges Squashforbund: «Vi er meget godt fornøyd med å få til ett samarbeid med Salming. Det har vært en stor etterspørsel blant våre utøvere etter Salming indoor sko, som mange har begynt å bruke denne sesongen. Nå vil de få tilgang til alle skomodellene til Salming og alt det andre Salming har i sin portefølje. Det er gøy at ett varemerke som Salming nå satser så stort mot squash.»

Atle Wallin, daglig leder Salming Norge AS: «For Salming Norge AS så er det veldig inspirerende å jobbe mot Squash som er en så rask og spennende sport. Vi har tidligere jobbet mye mot håndball og innebandy som også har store krav til sko. At norgeseliten i Squash også liker skoene våre er veldig gøy, og det skal bli spennende å få presentert alle de nye produktene Salming lanserer fremmover mot Squash sporten.»

For mer info om Salming og alle produktene, gå inn på www.salming.com

For alle som er tatt ut på landslag, kan ta kontakt med Atle Wallin på mail atle@salmingnorge.no for å få info om hva avtalen innebærer for dere, og hvilke tilbud dere kan benytte dere av.

Studentlekene Trondheim 18-22. februar

Studentlekene er en samling av studentmesterskap og studentcup i et utvalg av idretter og i Trondheim vil det bli arrangert 20 studentmesterskap og studentcuper i totalt 18 ulike idretter. I år vil det samles 2292 idrettsinteresserte studenter fra hele landet til konkurranser, foredrag, kurs og festligheter i fire dager.

På torsdag, fredag og lørdag blir det arrangert squashturnering med totalt 29 deltakere fra 11 forskjellige idrettslag inkludert folk fra Bergen, Trondheim, Oslo, Stavanger, Molde, Lillehammer, Volda og Ålesund.

Informasjon om squashturneringen kan sees her og informasjon om selve arrangementet kan sees her.

Til alle klubber – Husk Idrettsregistreringen!

Hvert år må alle klubber sende inn idrettsregistrering til Norges Idrettsforbund (NIF). Alle klubber har mottatt informasjon fra NIF om hvordan dette utføres, og absolutt siste frist er 31 januar.

Hvis du trenger hjelp med registreringen ber vi deg kontakte forbundskontoret.

Trekningen til senior NM er ute!

Trekningen til årets senior NM er ute! Trekningen for damene kommer ved et senere tidspunkt og her vil det enda være mulighet for å melde seg på!

Trykk her for å se trekningen.

Nidaros Open

Nidaros Squashklubb arrangerer Nidaros Open 27-28. februar ved 3T sluppen i Trondheim. Se under  for påmelding og invitasjon.

Påmelding

Invitasjon

Klubbpakka

Klubbpakka er et nettbasert juridisk verktøy skreddersydd for idrettslagenes virksomhet som har til formål å forenkle og profesjonalisere hverdagen til tillitsvalgte og ansatte i norsk idrett. Klubbpakka inneholder en rekke standarddokumenter samt omfattende juridisk og praktisk veiledning innenfor sentral idrettsrelaterte fagområder, herunder også i forhold til NIFs lov og lovnorm for idrettslag. (mer…)