NSqF søker ny generalsekretær

Vår dyktige generalsekretær går over i pensjonistenes rekke etter 20 års fartstid hos oss. Norges Squashforbund søker derfor en engasjert, utadvendt og selvstendig generalsekretær i en 100 % stilling. Generalsekretæren skal være daglig administrativ leder, og være forbundets ansikt utad og rapporterer til President og styre. Stillingen må påregnes å ha noe reiseaktivitet, representasjon og arbeid på kvelder og helger. For fullstendig stillingsannonse se link:

Stillingsannonse

Tromsø Open Vinter

Tromsø Squashklubb inviterer til Tromsø Open Vinter, som er en av to turneringer som arrangeres i klubben denne sesongen. Turneringen avholdes på Tromsø Golf & Squashpark, i Tromsø 21-22. november. Trykk på invitasjonen for mer informasjon.

Invitasjon kommer

Påmelding (Påmeldte spillere)

Hafrsfjord Cup

Hafrsfjord Squashklubb inviterer til Hafrsfjord Cup. Turneringen avholdes på Toppform Treningssenter, i Stavanger 14-16. november. Trykk på invitasjonen for mer informasjon.

Hafrsfjord Squashklubb har en avtale med det nye Clarion Hotel Energy som ligger ca 10min unna med bil. Hotellet gir oss veldig gunstige priser på rom og mat i restauranten. Se under for priser:

(mer…)

Vinner av Malaysian Squash Circuit no. 9

I helgen vant jeg en WSA-turnering (Womens Squash Association -World tour) i Kuching, Malaysia. Dette er min andre profesjonelle tittel. I finalen slo jeg Egyptiske Nouran El Torky 3-2 i en meget jevn og hard kamp. Kanskje unødvendig å si det, men seieren føles helt fantastisk! (mer…)