Utlysning av midler fra ExtraStiftelsen

nif_hovedlogo_originalAlle idrettslag kan søke om midler via Norges idrettsforbund til ExtraStiftelsen rettet mot utsatte grupper. Det kan søkes om midler til prosjekter som har som mål å
- å inkludere mennesker med funksjonsnedsettelse
- å inkludere mennesker med innvandrerbakgrunn
- å inkludere mennesker med en fysisk eller psykisk lidelse eller andre utsatte grupper.

(mer…)

Squash treningsleir senior og junior 10-12. april

Lysaker Squashklubb arrangerer treningsleir for seniorer og juniorer påsken 2017.

Dette er en leir som blir ledet av Tino Casas, tidligere langslagsterner i Spania. Det vil bli satt opp to grupper a 9 spillere i hver.

Gruppe 1: For spillere på høyt nivå (konkurransenivå)

Gruppe 1: For spillere på lavere nivå

For mer informasjon om priser og påmelding: oslo-squash-camp

Påmeldingsfrist: 26. mars

ViVil lekene 2017

vivil-logoVIVIL Lekene er et landsomfattende idrettsarrangement for psykisk utviklingshemmede og arrangeres av Vivil IL. Lekene går av stabelen i månedsskifte mai/juni hvert år på Nadderud Stadion i Bærum. Hele 600 deltagere pluss 250 ledsagere fra Alta i nord til Kristiansand i sør deltar, noe som gjør VIVIL Lekene til et av de største idrettsmønstringer for utviklingshemmede i Norge. De senere årene har vi også hatt besøk av tropper fra Latvia, Polen, Estland, Spania, Russland og Sverige.

Invitasjon ViVil lekene 2017

Les mer

Drammen Squash – nytt senter

drammen-squashsenterDrammen Squash – nytt squashsenter!

Forbundet gratulerer vinnere av Eye Bærum Open 2016 Madeleine Hylland og Adrian Ostbye, gjennomført i nyåpnede Drammen Squash.

Vi hyller det gode og nødvendige samarbeidet mellom frivilligheten og senter, her representert ved turneringsledelsen i Bærum SK Heidi og Nils Kristian Bø og eiere av splitter nye Drammen Squash Jørn Arne Jørgensen og Daan Van Der Dussen. Flott gjennomført og lykke til med senteret!