Vinner av Malaysian Squash Circuit no. 9

I helgen vant jeg en WSA-turnering (Womens Squash Association -World tour) i Kuching, Malaysia. Dette er min andre profesjonelle tittel. I finalen slo jeg Egyptiske Nouran El Torky 3-2 i en meget jevn og hard kamp. Kanskje unødvendig å si det, men seieren føles helt fantastisk! (mer…)

Engangslisens for sesongen 2014/2015

Noe av det som er nytt i år er at vi innfører engangslisens. Prisen på engangslisensen pålyder 150kr per lisens. Denne vil kun gjelde for turneringen det løses lisens for, ikke før eller etter turneringen. Det vil heller ikke være mulig å betale et mellomlegg for å oppgradere til vanlig lisens hvis man ønsker å delta i flere turneringer.

Innføringen av engangslisensen sees på som en prøveordning og det vil bli tatt en vurdering etter sesongslutt om den skal beholdes til neste sesong eller ikke.

Skeidar Open

Sentrum Squashklubb inviterer til Skeidar Open . Turneringen avholdes på Sentrum Squash, Condis Fredensborg, i Oslo 12-14. september. Trykk på invitasjonen for mer informasjon.

Påmelding

Trykk på bilde for å lese invitasjonen:

Invitasjon

Sørlandet Åpen 1

Søm Squashklubb inviterer til første av tre turneringer som arrangeres av klubben i årets sesong . Turneringen avholdes på Søm Squash i Kristiansand 19-21. september. Trykk på invitasjonen for mer informasjon.

Påmelding

Invitasjon