Velkommen til ny sesong 2016 – 2017

Ny sesong starter opp til helgen her hjemme med juniorturnering i Larvik og seniorturnering i Søm, link til påmelding ligger ute.

Sett av datoen 12. mars 2017 kl 12 – 17. Da blir det Ledermøte for alle klubbene på Gardermoen, har du tips og ønsker om innhold, gi en tilbakemelding til undertegnede.

Nytt for årets sesong er at styret har vedtatt at engangslisensen blir redusert til kr 50. (mer…)

Oppsummering av sesong 2015-2016

Sesongen 2015-16 er nå over. Det har vært en sesong med mange gode turneringer og mye godt spill. Utviklingen av squashen i Norge er på stigende kurs noe som er veldig positivt. Flere har over lang tid undret seg over hvordan rankingsystemet fungerer og mange har ytret meninger om at dagens ranking gir et feil bilde da det er inaktive spillere som henger igjen med mye poeng og har høy ranking deretter. (mer…)

Sommerferie

Kontoret vil være feriestengt fra og med mandag 4. juli og til og med mandag 1. august. På vegne av forbundsstyret ønsker jeg dere alle en riktig fin sommer og ser frem til en ny spennende sesong.

 

Bente Stavenes

Generalsekretær

Resultater fra lag NM

Oslo Squashklubb ble vinnere av årets lag NM og slo Bærum Squashklubb sammenlagt 3-1 i finalen. Klikk her for fullstendige resultater og se under for referat.

(mer…)

Lag NM – Trekning og spilletider

Here are the list of teams and participants on LagNM

Rules :

Team win - 2 points
Team draw – 1 point
Team loss – 0 points

If two teams have the same amount of points, games then points (within games) are counted in order to determine ranking. (mer…)

Lag NM

Ås Squashklubb inviterer til Lag NM 20-21. mai på Ås Treningssenter. Trykk her for påmelding og invitasjon.