Utskrift

Fokus på din Helse AS

Norges Squashforbund har nylig inngått en avtale med Fokus på din helse AS. Fokus på din helse AS er en tverrfaglig klinikk og driver med blant annet fysioterapi, osteopati, kiropraktikk, veiledning og ernæring.

Formålet med denne avtalen er å garantere medlemmer i Norges Squashforbund tilgang til testing.

Tilbudet gjelder under forutsetning om binding til retest innen 5 mnd etter første test. Tilbudet gjelder bestilling av test fra enkeltperson og/eller gruppe. Ved bestilling i gruppe må det organiseres en liste med deltakere for gruppen innen testingen starter. Liste for testing for gruppetilbud må organiseres fra medlemmene i gruppen som ønsker å testes fra Norges Squashforbund. Påmelding på listen er bindende.

Landslagspillere krever ingen binding om retest og har egen pris.

Fokus på din Helse vil kunne garantere gjennomføring i henhold til oppsatt innhold.

Utvalgte tester:

Pris ved bestilling fra enkeltperson;
VO2 maks 500,-
Laktat 700,-
Laktat + VO2 maks 1050,-

Pris ved bestilling fra gruppe (5 eller flere)
VO2 maks 450,-
Laktat 650,-
Laktat + VO2 maks 1000,-

Pris for landslagspillere
VO2 maks 350,-
Laktat 500,-
Laktat + VO2 maks 600,-

Kontaktperson i Fokus på din Helse AS er  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  og kontaktperson i NSqF er  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Utskrift

Dunlop og Diadora

Norges Squashforbund og Wenaas Sport og Fritid har nå blitt enige om en samarbeidsavtale ut 2013. Avtalen innebærer at squashforbundet benytter sportsutstyr fra Wenaas Sport og Fritid. Dunlop og Diadora, med selskapet Wenaas Sport og Fritid, blir derfor offisiell leverandør av rackets, baller, sko, tekstil og annet sportsutstyr til NSqF.

I tillegg til offisiell utstyrsleverandør, vil alle medlemmer av Norges Squashforbund også få 10 % på alle Dunlop og Diadora- produkter fra WSF. For å få denne rabatten, må man benytte en rabattkode ved bestilling av disse produktene fra www.squashbutikken.no. Alle medlemmer må henvende seg per epost til forbundets Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å motta denne rabattkoden.

Utskrift

Thon Hotels

Norges Squashforbund og Thon Hotels har inngått en hotellavtale som vil løpe frem til 31.12.2012 Avtalen innebærer at NSqF skal benytte Thon Hotels og First Hotels som preferert leverandør av hotelltjenester. Alle parter er fornøyd med avtalen og vi vil med dette også tilby våre medlemmer gode priser/sportspriser på overnatting, konferanser og dagpakker.

Som samarbeidspartner med Thon Hotels har dere via samarbeidet med First Hotels tilgang til over 120 hoteller i Scandinavia og Benelux.

For booking på internett klikk inn på www.thonhotels.no - husk at du må bruke koden TH22346613 for å få dine rabatter. For booking over telefon så må dere oppgi koden: SQUASH.

Utskrift

Idrettsreiser.no

Finn den billigste reisen og støtt forbundet ditt samtidig!

Når du skal reise, alene eller sammen med andre, lønner det seg å bestille turen på vår egen portal, idrettsreiser.no! Denne portalen finner de billigste flybillettene  og er kåret til beste søkemotor av Forbrukerrådet.  Du finner nå også de billigste charterreisene, samtidig som du støtter idretten!

Hvordan er det mulig? Fordi turoperatørene sponser idrettsportalen.no. Det er altså ikke du som betaler ekstra til idrettsforbundet ditt, men den turoperatøren du reiser med. Reisen blir like billig for deg og dine!

ALLE kan bestille reiser på idrettsreiser.no – ikke bare medlemmer og utøvere! Og enhver bestilling sponser norsk idrett.

Utskrift

SAS Norge

Norges Squashforbund og SAS Norge har inngått en trafikkavtale som medlemmer av forbundet kan benytte seg av. Hver gang du flyr med SAS og partnere i idrettens medfør, tilbakeføres et visst kronebeløp til forbundet. For mer informasjon om sportspris følg denne linken.

Benytt denne linken for å bestille sportspris via Internett, husk bare å velge Norges Squashforbund. Bestiller du på en annen måte, eksempelvis per telefon, benytt koden SQUA999.

Fordeler ved å velge sportspris:

  1. Endre Reisetidspunkt - Du står fritt til å endre både dato og tidspunkt.
  2. Navnendring - Hvis du selv blir forhindret fra å reise, kan du kostnadsfritt endre navnet i billetten til en annen idrettsutøver som reiser i ditt sted.
  3. Refusjon - Sportsbilletten kan i de fleste tilfeller refunderes. Vanlig lavprisbilletter har ikke denne fordelen.
  4. Bagasje - Med sportspris fra SAS Norge kan du velge mellom 20 og 40 kg bagasje per person.

Vær tidlig ute for å få de beste prisene – bestill billettene når terminlisten foreligger!