Squashforbundet / Nyheter / 2022 / Lansering av Junior Levels
Leder.jpeg

Lansering av Junior Levels

NSqF er stolte av å lansere et prosjekt som vil hjelpe alle junior squashspillere og deres trenere med å utvikle spillet sitt, heve standarden og hjelpe dem med å navigere i juniorkarrieren fra de aller første trinnene helt til toppen av juniorprestasjoner.

Junior Levels er utviklet og tilpasset alle nivåer av spillere fra så tidlig som 4 år, helt opp til 18 år.

Det gir en klar utviklingsvei for hvordan du kan utvikle spillet ditt og nå det neste nivået.

Trenere vil bruke nivåene til å vurdere juniorene sine, hjelpe dem med å vokse og i å nå sine mål på squashbanen.

Spilleren kan bruke nivåene til å måle fremdriften, finne motivasjon og kontinuitet i treningen og målrette innsatsen mot bestemte områder å forbedre seg i.

Junior Levels er en del av Utviklingstrappen for Norges Squashforbund og er direkte koblet til prestasjonsnivåene for juniortilbudet hvor spilleren kan oppnå enten regionalt og/eller nasjonalt nivå. Utviklingsstegene gir deg en mulighet til å prestere på stadig høyere nivåer og representere Norge på nasjonal og internasjonal scene.

Alt du trenger, for å prøve Junior Levels, og gjennomgå ferdighetene dine finnes på denne linken: www.squash.no/for-spillere/spiller/junior-levels/

Ta kontakt med Norges Squahforbund for eventuelle spørsmål du måtte ha på epost squashforbundet@nif.idrett.no eller filip.madaric@squash.no.