Squashforbundet / For deg / Starte med squash?

Starte med squash?

Ønsker du å begynne med squash? Eller teste ut om det er noe for deg? Her finner du informasjon som kan hjelpe deg å starte, og hvem du kan ta kontakt med.

Squash

Denne siden er for deg som spiller eller som ønsker å begynne med squash. Her vil du finne informasjon om hvilke tilbud som finnes og annen relevant informasjon for deg som squashspiller. 

Hva er squash?

Squash er en innendørs racketsport. Navnet viser til den myke ballen som brukes i dette spillet.

Squash spilles vanligvis av to spillere, men også noen ganger av fire i doublekamper. Squash spilles i innendørs baner som har fire vegger, og med standardiserte racketer og en liten, hul, gummiball. Squash regnes som en meget fysisk krevende sport. Det er ikke uvanlig å forbrenne 700–1000 kilokalorier i løpet av en times spill.

Hvem kan spille Squash?

Squash er en idrett som passer for alle- enten du er nybegynner eller eliteutøver. Det er en morsom idrett med høy fart, presisjon og som passer for alle!

Hvordan begynne?

Det er nesten 50 klubber og tre squashregioner som organiserer seriespill og aktivitet. Du kan ta direkte kontakt med forbundet og få nærmere informasjon om hvilken klubb du bør kontakte.
 

Hvor kan jeg få informasjon om squashaktiviteten i Norge? 

Følger du med på squash.no, Facebook, instagram eller tar direkte kontakt med klubbene vil du få god informasjon om hva som skjer. 

CRAFT