Her vil du finne informasjon som er viktig for deg som trener og med informasjon om hvordan du kan utdanne og videreutvikle deg som trener. Dette gjelder kurstilbud, utdanning, trenerlisens, kontaktpersoner og diverse dokumenter.

Trenere - informasjon

Trenergruppe ESF Level 2

Det et stort behov for trenere rundt om i klubbene i Norge. Vi tror nøkkelen til utvikling spesielt blant barn og unge er god klubbstruktur, gode frivillige og utvikling av trenere i klubb. Vi ser at flere tar Trener 1 kurs og kan holde trening i egne klubber og det er svært gledelig. Vi anbefaler også juniorer over 16 år til å ta trenerkurs slik at de kan være med å ta ansvar og bidra i egen klubb som gode forbilder for yngre spillere. Vi gleder oss over at dette blir gjort i flere klubber.

For spillere som vil mer og har talent trenger vi trenere med mer utdannelse og erfaring. Vi har derfor opprettet en trenergruppe med trenere i vårt forbund som har ESFs Level 2 kurs, og disse har sagt seg villig til å tilby trenerhjelp til klubber direkte, dette er vi svært takknemlige for og glade for å kunne tilby.  Forbundet og trenerne har satt satser på lik linje med satsene forbundet betaler til regionstrenere. Klubbene kan ta kontakt og avtale direkte med disse trenerne om opplegg.

Brian Phillips er kontaktperson for gruppen.

TRENERE:

Stefan Zaborowski, Bærum SK, stefanza@online.no 928 65 253

Brian Phillips, Moss SK, Brian Phillips brian.phillips@unisport.com 480 40 216

Lotte Eriksen; Hafrsfjord SK, l.eriksen.87@googlemail.com 971 85 889

Trym Aasness, Bærum SK, trym.aasness@gmail.com 454 07 271

Lincoln Leeder, Mosjøen SK, physiolinc@gmail.com 941 02 525

Jesper Phillips, Moss SK, jesperphillips@gmail.com 906 12 556

Bendik Geitle, Hafrsfjord SK, bendik.liverpool@gmail.com 948 30 420

 

SATSER:

NKR 2.000 per dag

NKR 200 per time

Bilgodtgjørelse NKR 4,05 pr km

Øvrige utgifter som f.eks reise og baneleie dekkes av klubb

 

Forbundet anbefaler en sats på NKR 250 til trener ved privattimer med juniorer, her anbefaler vi god dialog med senterleder fordi det praktiseres ulike ordninger på sentere.

Filip Madaric
Filip Madaric
Sport- og landslagssjef