Squashforbundet / Nyheter / 2021 / Bli med på kompetansehelgen!

Bli med på kompetansehelgen!

Kompetansehelgen er et helt nytt NSqF-arrangement som er laget for alle våre klubber og medlemmer. Kompetansehelgen skal være en inspirasjonshelg, hvor det vil være faglig opplegg på dagtid og fokus på det sosiale på kveldstid. Vi håper dette vil skape enda bedre kompetansekultur og entusiasme, samtidig som helgen vil bygge videre på gode relasjoner mellom klubber- og dets medlemmer.

Sted: Lily Country Club, Kløfta
Tid: 4.-5. September 2021
Inkluderer: deltakelse på kompetansehelgen, helpensjon (+oppgradert middag lørdag) & overnatting
Pris per person: 2000,- NOK
Transport: Shuttlebuss (gratis) fra flyplassen, tog eller parkering på hotellet.

Påmelding kan gjøres her:

https://surveys.enalyzer.com/survey/linkindex?pid=f8s3mdet

Kompetansehelgens innhold er tilpasset slik at det vil passe for deg som sitter i styre/administrasjonen i klubben, har en trenerrolle- eller ønsker å lære mer om hvordan man kan utvikle klubben videre både hva gjelder rekruttering, organisatorisk og det sportslige. 

Anerkjente foredragsholdere vil komme for å inspirere, lære og motivere oss, samt vår egen Matt McFahn og landslagstrener Filip vil være til stede for å ha egen presentasjon om sportslig utvikling.  

Kompetansehelgen avholdes 4.-5. September på Lily Country Club, Kløfta. Det går shuttlebuss fra flyplassen for dere som kommer langveisfra, og er gode kollektivmuligheter, samt parkeringsplasser for dere som holder til i nærområdet. 

PS! Dersom du ikke ønsker hotellrom, eller ønsker å dele hotellrom med noen, ta kontakt så fikser vi det. Hvis ikke vil du få tildelt et standard hotellrom. 

All informasjon om konferansen vil dere finne her.