Squashforbundet / Nyheter / 2021 / Bli med på West Coast Cup 13-14. August
Bergen squash.png

Bli med på West Coast Cup 13-14. August

Bergen Squashklubb ønsker velkommen til sin tradisjonsrike turnering West Coast Cup 13-14.august! Dette blir sesongens første turnering, og forbundet håper på stor deltakelse blant både seniorer og juniorer. Påmeldingsfrist tirsdag 10.august.

Det er gode hotellavtaler med både Clarion Hotel Bergen Airport og Scandic Flesland Airport. Se mer info i RankedIn under «Regulations».

Lenke til rankedin: https://rankedin.com/en/tournament/5595/west-coast-cup-2021 

Informasjon: 

Bergen Squashklubb ønsker velkommen til vår tradisjonsrike turnering West Coast Cup! Vi håper på stor deltakelse blant både seniorer og juniorer! Elite-klassene i turneringen har "PSA Closed Satellite"-status. Premiepenger i Elite-klassene er US$1.000. Gavepremier i øvrige seniorklasser, og pokaler i juniorklasser.

Kontakt turneringsleder Goulwen Gouraud (goulweng@gmail.com) hvis spørsmål.

Vi har reservert rom hos Scandic Kokstad. 5 min med bybane til squashsenteret. Send mail (kokstad@scandichotels.com) eller tlf 21 61 44 00 . Bestillingskode BBER050221. Priser:

 • Enkeltrom - 650,- per natt
 • Dobbeltrom - 375,- per natt per person
 • Trippelrom - 340,- per natt per person

Trekning i herreklasser:

 • Elite - 16-trekning
 • Herrer A - 32-trekning
 • Herrer B - 8/16-trekning (avhengig av antall påmeldte)

Info om turneringen:

 • Kamper begynner fredag kl 17:00, og seniorspillere må påregne kamper sent fredag kveld.
 • PSA/Elite-klasser spiller fredag-lørdag-søndag. Herrer A spilles ferdig lørdag. Ved stor påmelding (60+) vil vi vurdere å spille kamper også i jr-klassene søndag formiddag
 • Påmeldingsavgift er 500 kr for senior og 300 kr for junior. Juniorer som deltar i seniorklassen betaler 300 kr. Påmeldingsavgift inkluderer lunsj lørdag. Vi oppfordrer til å betale med kontanter eller til kto 8580 05 12331. Merk betaling med navn på spiller. Man kan også betale med Vipps (Bergen Squash Klubb, #13897) - velg "Kjøp og betal".
 • Fra fylte 13 år må alle spillere løse lisens for å delta i turneringen
 • Som hovedregel må spillere dømme påfølgende kamp sammen
 • Det blir banketter på lørdag kveld. En for seniorer (i Bergen sentrum) og en for juniorer i nærområdet til squashsenteret
 • Vi vil så langt vi klarer gi både juniorer og seniorer tilbud om privat overnatting. Juniorer: kontakt Stein Erik Knoph hvis du ønsker overnatting (tlf 99216740/seknoph@gmail.com). Espen Hånes (espen.hanes@telenor.com) koordinerer overnatting for seniorer
 
Vi forsøker en ny klasseinndeling for juniorer. Spillere melder seg på i Junior A, Junior B eller Rekrutt ut fra det nivået de ønsker å spille på. Junior A er typisk de eldste juniorene (U19/U17) samt yngre spillere som ønsker å spille her. Junior B er yngre juniorer som har spilt en stund, mens Rekrutt er tiltenkt de aller yngste samt de som er nye i squash. For juniorer er det fortsatt anledning til å melde seg på i to klasser.
 

Norges Squashforbund har nulltoleranse for doping. Vårt arbeid mot doping er forankret i grunnverdiene, som er glede, fellesskap, ærlighet og helse. Flere og bedre i et rent miljø. Alle arrangementer i regi av NSqF er underlagt NIFs regelverk, herunder straffe- og dopingbestemmelsene, og sanksjoner etter NIFs regelverk kan ilegges dersom en deltaker bryter regelverket.