Squashforbundet / Nyheter / 2021 / Kompetansehelgen utsettes til juni 2022!
Utsatt.png

Kompetansehelgen utsettes til juni 2022!

Kompetansehelgen 2021 utsettes til juni 2022! Dessverre må vi meddele at kompetansehelgen er utsatt til 11.-12.Juni 2022. Sted vil forbli det samme. Vi beklager at det igjen vil bli utsatt- men etter en helhetsvurdering har vi landet på at dette er riktig basert på dagens situasjon.

Vi forstår at det etter en utfordrende periode er mye som skal prioriteres, blant annet turnerings-, og treningsaktivitet gjennom høsten. Tilbakemeldingene vi har fått tyder på at dette er grunnen for de dessverre for lave påmeldingstallene. Kompetansehelgen er vår viktigste satsing på organisasjons- og kompetanseutvikling og vi har derfor kommet frem til at det beste er å utsette til juni 2022 slik at alle klubber har anledning til å delta med mange representanter. Vi gleder oss til gjennomføring neste år! 😊

Programmet vil være ganske likt, men tilpasses etter behov. Har du innspill eller ønsker, send en henvendelse til: charlotte.rendalsvik@nif.idrett.no

Vi gleder oss over en fullpakket turneringskalender i høst, med mye aktivitet etter et år hvor det stort sett all aktivitet har blitt avlyst. Vi ønsker dere lykke til med all planlegging, og gjennomføring i høst.

PS! Det vil bli satt opp trener- og dommerkurs ila høsten, mer informasjon om dette vil bli sendt ut fortløpende. I tillegg vil vi lansere «trygg på trening», et samarbeid med Redd Barna. Takk til ressursgruppen som har kommet med innspill til dette prosjektet!  

 

Med sportslig hilsen,

Norges Squashforbund