Squashforbundet / Nyheter / 2021 / Vil din klubb ha klubbesøk?
leder....jpeg

Vil din klubb ha klubbesøk?

Siden kompetansehelgen utsettes, snur vi rundt på planene våre for kompetanseheving og klubbutvikling. Istedenfor å samle klubbene, reiser vi til dere. Fra begynnelsen av september til utgangen av november vil vi gjerne treffe klubber i hele landet for å lære dere og kjenne og bidra til å heve kompetansen i klubben.

Vi vil besøke klubbene

Vi har satt sammen et program som tar utgangspunkt i kvalitetsklubbkriteriene og klubbhåndboken, og vil bruke fremgangsmåter utarbeidet av Norges Idrettsforbund for å gjøre et effektivt og motiverende analysearbeid av klubben sammen med styre, trenere og øvrige ildsjeler. Sammen er målet at vi skal komme frem til noen utviklingsmål og i tillegg gi dere en grunnleggende innføring i tema som treningsplaner, grunnleggende squashøvelser og økter, klubbdrift, anlegg og ikke minst trygg på trening.

Vi håper at dere ønsker oss velkommen og ber om at en epost sendes til squashforbundet@nif.idrett.no med forslag til tidspunkt. Om det er spesifikke utfordringer eller læringsmomenter dere ønsker at vi skal sette søkelys på setter vi gjerne av tid til det også.

Trener-, og dommerkurs vil vi også arrangere, men vi vil komme tilbake til tidspunkt senere.