Squashforbundet / Nyheter / 2022 / EY Bærum Open 2022

EY Bærum Open 2022

Miko Aijanen (FIN) tok seieren i en fantastsik finale mot Augusto Ortigosa (SPA). Det ble en svært god PSA satellite turnering organisert av Bærum Squashklubb med god hjelp fra sin sponsor EY.

To norske herrer presterte godt i PSA-turneringen. Andreas Knoph vant første runde mot Fraser Steven fra Storbrittania 3:0 i en imponerende kamp med høyt fokus og tempo. Andreas nådde kvartfinalen i proffturneringen og sikret seg den beste plasseringen av de norske spillerne.

Dawood Atif spilte også imponerende squash I turneringen og tok med seg masse viktig erfaring i PSA-sammenheng. Til slutt endte Dawood på 13.plass.

I kvinnenes PSA-turnering vant fra Storbritannia over danske Caroline Lyng Christiansen 3:0. Den høyest ranked norske spilleren, Chloe Kalvø nådde semifinalen der hun dessverre tapte mot finalisten fra Danmark. Kampen var lenge spennende og endte med resultatet 1:3.

Kvinnenes PSA-turnering bestod av totalt seks spillere fra det norske landslaget, som bekrefter god innsats og hardt arbeid fra våre beste jenter. Vi tror på en spennende fremtid for de kvinnelige norske squashspillerne.