Squashforbundet / Nyheter / 2022 / Interactive Squash på full fart inn i Åsane Arena
bilde interactive squash.jpg

Interactive Squash på full fart inn i Åsane Arena

Åsane Arena fortsetter videreutviklingen. Et drøyt år etter åpningen er de i full sving med å etablere Interactive Squash på en av sine baner.

Det skjer store ting i Bergen og Åsane Arena om dagen. Kun et drøyt år etter åpningen har klubben lykkes med å få på plass en interavtive squashbane. Den interaktive spillformen legger til rette for ulike spill, ferdighetstrening og videoanalyse og er en fantastisk mulighet for rekruttering og aktivisering av barn. I tillegg gir det gode muligheter for ferdighetsutvikling på individuell trening. Vil du lese mer anbefaler vi deg å besøke nettsiden https://interactivesquash.com/ for mer informasjon. 


Norges Squashforbund inngikk i 2021 et samarbeid med Interactive Squash for å stimulere til og legge til rette for etableringen av slike baner i Norge. Vi tror at det vil gi klubber og senter et stort fortrinn i rekrutteringen av nye spillere, og særlig barn, så vi heier på dette initiativet, sier Generalsekretær Tord Bakke Arvesen. 

Daglig leder i Åsane Squashklubb Tor-Christian Evensen er stolt når han viser frem byggingen av de nye banene. Dette har vi jobbet hardt for å få til, og det blir ekstra gøy å arrangere treninger og samlinger her fremover når banen endelig står ferdig. Vi ønsker alle velkommen til å prøve. 

Virker det interessant med Interactive Squash hos dere har forbundet inngått avtale som sikrer gode kjøpsbetingelser for norske klubber og sentere. Ta kontakt så hjelper vi deg videre.