Squashforbundet / Nyheter / 2022 / Irene Fossen på treningsopphold i Australia
331766989_638447498289672_1722743721912798289_n.jpg

Irene Fossen på treningsopphold i Australia

Landslagsspilleren Irene Fossen er for tiden i Brisbane, Australia. Her trener og konkurrerer hun på PSA World-Touren. Etter planen skal hun tilbringe tre måneder i Australia som et intensivt utviklingsprosjekt som skal legge grunnlaget for at hun når sine mål på den profesjonelle touren.

Irene spiller på Daisy Hill Squash & Rackets Club, under ledelse av trener Bradley Hindle. Bradley er en topptrener som tidligere har vært ranket topp 50 som profesjonell spiller, og har trent en rekke nasjonale mestere fra Europa.

Les mer fra Irenes tanker om sin reise så langt:

Etter en lang reise ankom jeg Brisbane som ligger på østkysten av Australia. Her skal jeg være i omtrent 3 måneder for å oppleve en ny kultur og få mer erfaring innenfor squashen. Klubben jeg spiller for heter Daisy Hill og hovedtreneren for klubben er Bradley Hindle. Han har spilt proft og vært best ranket 64 i verden, så han sitter med masse kunnskap. Det gjør at det er blitt skapt et godt treningsmiljø i klubben hvor man kan jobbe sammen for å bli bedre.

En normal dag for meg her består for det meste av to treninger, en om morgenen og en senere på ettermiddagen. I tillegg er det ligakamper 1-2 ganger i uken hvor man får spilt mot nye spillere.

Hittil har jeg spilt en PSA satelite turnering og en double turnering. Begge to var kjempemorsomme å delta på og jeg koser meg med å spille og trene med nye mennesker. Alt i alt så trives jeg veldig godt her og anbefaler alle å teste og spille squash i utlandet.

CRAFT