Squashforbundet / Nyheter / 2022 / Tre juniorgutter i German junior Open
german junior open deltakere.jpg

Tre juniorgutter i German junior Open

Mange regner juli for feriemåned, men det gjelder ikke for tre av våre mest ivrige gutter. Philip König, Sebastian Hylland og Jonathan Trengereid har tatt turen til Tyskland for å måle krefter mot internasjonal motstand.

German Junior Open ble arrangert i helgen, med enorm deltakelse fra alle verdenshjørner. Siden mange internasjonale turneringer har blitt kansellert har spillere fra blant annet India, Malaysia, USA, Canada og Egypt tatt turen til Tyskland. Det er 80 og 72 deltakere i henholdsvis klassene BU15 og BU17, så dette er helt klart en prioritert turnering for mange.

Dette gir våre gutter unike opplevelser og mulighet til å måle seg mot spillere med et bredt spekter av kvaliteter de til vanlig ikke får oppleve. "Det er godt å se nivået på de utenlandske spillerne" sier Sebastian Hylland. 

Turneringen gir ikke bare sportslige utfordringer. Selv om de på banen legger all sin innsats i å slå motstanderen, er det også en arena for å knytte vennskap og kontakter. "Man blir venn med alle motspillerne" sier Philip König, og blir fulgt opp av Jonathan Trengereid som understreker at turneringen både er gøyal og sosial. 

En som har fulgt juniorutviklingen i Norge på nært hold i en årrekke er mor og visepresident i forbundet Marianne Hylland, som er i Tyskland sammen med guttene. Hun trekker frem at det er utrolig gøy og se utviklingen til gutta, og understreker at de har spilt på seg selvtillit gjennom turneringen og smiler både på og utenfor banen. 

Vi gratulerer spillerne med god sportslig utvikling i German Junior Open.