Squashforbundet / Nyheter / 2022 / Turneringskalender 22/23 sesongen
73259077_10157559828355833_2378460400699047936_o.jpg

Turneringskalender 22/23 sesongen

Turneringskalenderen for sesongen 22/23 er klar. Det er et stort og innholdsrikt program som presenteres, og vi er stolte av å kunne tilby et godt og variert aktivitetstilbud til våre medlemmer. Dette er ikke mulig uten den fantastiske stå-på-viljen til arrangørklubbene. Turneringene er selve ryggraden i aktivitetstilbudet i Norges Squashforbund, og vi er svært takknemlig for deres innsats.

Alle turneringer skal være publisert i Rankedin, men vi legger for ordens skyld ved aktivitetsoversikten i denne nyhetssaken.

Heretter er det arrangørens ansvar å kvalitetssikre at informasjonen i aktivitetsoversikten stemmer overens med den dere har lagt opp i Rankedin. Alle arrangører skal også gi en beskrivelse av turneringen under information og regulations i Rankedin og må sørge for at turneringen ligger synlig i turneringsoversikten til Norges Squashforbund. Dere kan åpne påmeldingen allerede i dag. Det skal tydelig fremkomme informasjon om at arrangementet følger antidopingreglementet.

Alle turneringer skal markedsføres godt, og forbundet er behjelpelige med å publisere nyhetssaker med invitasjon for arrangørene på våre hjemmesider. I tillegg er facebook og gruppen squash for alle gode markedsføringskanaler. Dette gjør vi for å sikre gode og rettferdige konkurranser hvor alle har nødvendig informasjon og mulighet til å planlegge sin sesong allerede nå.

Har du spørsmål eller behov for hjelp må du ikke nøle med å ta kontakt med forbundet så vi kan hjelpe deg videre.

Det vil fortsatt være mulig å søke om å arrangere bronseturneringer gjennom sesongen. Søknad for dette sendes til squashforbundet@nif.idrett.no minimum en måned før ønsket arrangementsdato, men gjerne før.

Lykke til i den kommende sesongen, i mellomtiden ønsker vi dere en deilig sommerferie.

Turneringskalender

Tournament Calendar 22-23.xlsx

CRAFT