Squashforbundet / Nyheter / 2022 / Turneringssøknad åpnet
IMG_1293.JPG

Turneringssøknad åpnet

Det er tid for å søke turneringer for kommende sesong. I denne artikkelen finner du viktig informasjon om søknadsprosessen. I motsetning til tidligere skal arrangøren ikke sende epost til forbundet/Turneringskomiteen med søknaden, men gå direkte inn i Rankedin å legge opp ønsket turnering der.

Vi vil foreta vurderinger av terminlisten og nødvendige endringer etter fristen har utgått. Endelig terminliste besluttes i styremøte i juni. Det er viktig at dere legger opp all nødvendig informasjon i Rankedin med en gang.

Hvordan søker du?

  1. Opprett klubbruker i Rankedin
  2. Opprett turneringen på ønsket dato
  3. Velg Norges Squashforbund Ranking
  4. Beskrivelse av turnering og ønsket rangering beskrives under «REGULATIONS». Her legges også inn alternative datoer for turneringen
  5. Husk å trykke CLOSE SIGN IN slik at ikke påmeldingen åpnes enda
  6. Frist for søknad settes til 01. april
  7. Forbundet vil legge opp samlinger i Rankedin (landslag sr og jr, og regionsamlinger)  - unngå kollisjoner med tanke på deltakelse
  8. Søknad om å arrangere NM (Jr, Sr og Veteran) sendes til squashforbundet@nif.idrett.no OBS – ikke i Rankedin
  9. Søknad om Rangering Gull og høyere må gjøres nå – innen 01. april. Bronse og sølv kan også søkes senere med henholdsvis to og en måneds frist, men vi oppfordrer uansett arrangører til å legge inn disse allerede nå

Vi vet at dette er en ny prosedyre for søknader enn tidligere, men vi ser fordelen av at alle turneringer umiddelbart er lastet opp i Rankedin. Dette er fordelaktig både for arrangør, spiller og forbundet og vil lette det administrative arbeidet for alle parter. Det vil også skaffe oss tidlig oversikt over alle aktiviteter. Den største fordelen er at endringer som eventuelt må gjøres underveis i sesongen vil automatisk oppdateres i listen over publiserte turneringer. Det betyr at vi kan gå bort fra dokumenter som stadig må tas ned og republiseres med oppdatert innhold, og vi reduserer sjansen for menneskelige feil.

Dersom du har utfordringer med Rankedin eller er usikker på hvordan legge til en turnering ber vi dere ta kontakt med forbundet på squashforbundet@nif.idrett.no så vil vi hjelpe dere.

Les gjennom:

manual: https://rankedin.ladesk.com/

turneringsguide: https://rankedin.ladesk.com/018346-221-CreateEdit-Step

Vi håper så mange som mulig ønsker å arrangere turneringer det kommende året, særlig nå som all idrett kan drives helt som normalt.