Squashforbundet / Nyheter / 2023 / EM-måned står for tur
Andrea og Lotte.jpg

EM-måned står for tur

31. mars markerer starten på en svært innholdsrik måned for våre landslag med deltakelse i både Junior-, og Senior-EM for damer og herrer.

Det hele starter med U19-EM individuelt i Zurich, Sveits mellom 01-04.april. Norge deltar med fire spillere; Sebastian Hylland, Fabian Foss, Elia Odeh og Camillia Hendy. Dete blir en utrolig spennende turnering for våre eldste spillere på topp europeisk nivå. Følg turneringen her: https://www.europeansquash.com/sport/events.aspx?id=2B7DD79B-04D9-43F0-873B-01B3ABC65F91

 

Direkte etter den individuelle turneringen starter U19-EM for lag. Også denne turneringen spilles i Zurich mellom 06-09.april. Norges lag er:

B1: Sebastian Hylland

B2 Eirik Anderson

B3 Fabian Foss

G1 Camillia Hendy

G2 Norah Fjellgaard

 

Bare noen få dager senere mellom 12-15 april skal herrene i gang med Lag-EM i Gibraltar. Vårt lag er seedet som nummer 2 og vi satser på å skape svært gode resultater. Vårt lag består av:

Andreas Knoph

Sindre Roaldsøy

Jesper Phillips

Dawood Atif

Sebastian Hylland

Etter 10 dagers pause skal damene i gang når andre divisjonsturneringen sparkes i gang i Helsinki mellom 26 og 29 april. Forrige sesong hadde vi svært gode resultater så vi forventer å gjenta det også i år.

For Norge deltar:

Madeleine Hylland

Melanie Moore

Chloe Kalvø 

Irene Fossen

 

Vi avslutter EM-maratonet med U15 og U17 med EM-lag i Praha, Tsjekkia mellom mellom 11 og 14 mai. I denne turneringen tror vi begge lagene kan kjempe om toppresultater. 

Reiseleder og trener vil være Filip Madaric på samtlige turneringer. 

Følg oss på: 

https://www.instagram.com/norgessquashforbund/

https://www.facebook.com/norgessquashforbund

 

 

 

 

CRAFT