Squashforbundet / Nyheter / 2023 / Full fart inn i høsten
madelein EM1.jpg

Full fart inn i høsten

Sesongen er i gang og det skjer spennende ting i hele landet. I helgen hadde Porsgrunn Squashklubb åpen dag i samarbeid med badminton og bordtennis. Det deltok flere nye mulige medlemmer, deriblant en stor gjeng flyktninger. Barn og voksne fikk oppleve ekte idrettsglede, helt gratis. Lysaker Squashklubb arrangerte for kort tid siden en treningscamp for egne og andre klubbers medlemmer med høy kvalitet og god utvikling. Flere treningssamlinger er under planlegging.

Snart deltar også en stor gjeng på Nordic og Danish Junior Open. Vi er veldig glade for å ha landet Tarek Rezk til å følge opp spillerne våre på Danish. I tillegg jobber vi for å få til en treningscamp i dagene mellom turneringen i samarbeid med de nordiske landene. Vi håper å få på plass en trener som er tilstede også på Nordic, men vi må komme tilbake til dette på et senere tidspunkt.

Vi mangler arrangør av Veteran-NM for kommende sesong. Vi setter stor pris på om klubber ønsker å gjennomføre dette arrangementet. Ta kontakt med oss på epost eller telefon om din klubb ønsker å være arrangør. Det er også fritt frem for klubber å søke om sølv- og bronseturneringer. Vi oppfordrer alle til å gjennomføre slike turneringer, både fordi det er sosialt og gøy, men kanskje spesielt fordi det er en fin måte å rekruttere flere spillere til å delta på turneringer.

Regionale samlinger er under planlegging. Våre fantastiske regionale trenere har i samarbeid med vår nye landslagstrener Mahesh Mangaonkar satt i gang planleggingen av høstens samling. Det kommer snart informasjon fra regiontrenerne med tidspunkt, sted og innhold.