Squashforbundet / Nyheter / 2023 / Generalsekretæren har sagt opp
IMG-1248-Original.jpg

Generalsekretæren har sagt opp

Generalsekretær i Norges Squashforbund, Tord Bakke Arvesen har sagt opp sin stilling i forbundet. Tord har gjennom de siste 3 årene vært en uvurderlig ressurs for Norges Squashforbund og vært svært delaktig i å profesjonalisere mange viktige kjerneområder.

Han har gjort en solid jobb i å restrukturere landslagsoppsettet både sammen med forrige landslagsjef og nåværende. Han har vært sterkt bidragsytende til at forbundets inntekter har hatt en økning og og at vi nå har en sunn økonomi som igjen gjør at vi kan tilby gode tjenester både til klubber, bredde- og elitespillere.

Norges Squashforbund har landet en potensielt svært lukrativ avtale med ASB Squashcourts som fremover både kan gi oss en god inntekt og større kontroll over anleggsutviklingen i landet. Også her har Tord gjort en solid innsats både for å lande avtalen sammen med vårt anleggsselskap og styret.

Generalsekretæren har i hele sin tid vært en uvurderlig ressurs, og sparringspartner for styret, og det er med tristhet at vi nå lar han gå videre til nye utfordringer.

Fra 1.1.2024 starter Tord i sin nye jobb som daglig leder for Ekstremsportveko på Voss, en stilling vi tror han kommer til å gjøre det veldig bra i. Vi håper selvsagt at tiden i forbundet har vært med på å forberede han på disse nye utfordringene og at han har lært like mye av oss som vi har av han.

Forbundet og styret i Norges Squashforbund takker Tord for en enorm innsats og ønsker han masse lykke til!

Jon Rune Trengereid, President, NSqF

CRAFT