Squashforbundet / Nyheter / 2023 / Mye aktivitet i sommer
240984134_10159503948075833_8011767160440779359_n.jpg

Mye aktivitet i sommer

Selv om sommeren betyr tid til avslapning, sol og strandliv for de fleste har flere av våre ivrigste spillere ikke ligget på latsiden i sommer.

Sebastian Hylland har vært spesielt aktiv og deltatt i både German, European og Dutch Jr Open de siste månedene. Gutten fra Bærum Squashklubb viser lovende form og har definitivt brukt sommeren godt. Det blir spennende å se utviklingen utover høsten til den aktive Bæringen.

Han har ikke vært alene. I Dutch Junior Open deltok også Kristian Meling Knoph i klassen gutter U17. Nordlendingene Vilde og Frida Odeh deltok i jenter U15 i samme turnering sammen med Emma Pia Amble. Alle tre med gode prestasjoner. Elia Odeh var også med på turneringen og deltok i eldste juniorklasse. Vi er veldig stolte av spillerne våre som bruker sommeren til aktivt å utvikle seg videre.

Rett før sommerferien arrangerte forbundet for første gang Regional Junior Challenge. Konseptet er enkelt; å samle alle landets regionale spillere til en intern, vennskapelig og litt alvorlig kamp. I tillegg la Regiontrenerne våre Elin Blikra, Wiggo Olsen og Patrick Hansen opp til spennende og utviklende treningsøkter hvor spillere fra alle regioner var blandet. Bidraget disse trenerne gir til våre barn og ungdommer er helt uvurderlig, og vi er veldig glade for å ha dem på laget.

Erfaringene vi har gjort oss fra debutåret er svært gode. Vi ser frem til å skape en lignende samling igjen neste år. Vi har stor tro på å knytte tettere bånd mellom ungdommene våre. Nære vennskap mellom alle landsdelene gir følelsen av fellesskap. Vi er sikre på at et stort sosialt nettverk og gode aktivitetstilbud bidrar til at flere vil holde på med vår fantastiske idrett enda lengre.

To av våre aller ivrigste seniorspillere har brukt sommeren på å forberede seg til høstens individuelle EM-konkurranse. Madeleine Hylland og Irene Fossen har på eget initiativ valg å ta turen til turneringen for å kjempe mot Europas beste spillere. Vi hyller deres engasjement og er stolte for å se dem sloss om plasseringer i EM. Masse lykke til, vi heier på dere.

CRAFT