Squashforbundet / Nyheter / 2023 / Snart er vi i gang med ny sesong
277674476_10228371022762619_6676148173158793516_n.jpg

Snart er vi i gang med ny sesong

Endelig er høsten her, og vi ser frem til en ny squashsesong. Vi håper alle har hatt en deilig sommerferie og er klare for mange nye aktiviteter. I løpet av sommeren har mange brikker falt på plass for Norges Squashforbund, og vi har lyst til å presentere noen nye og understreke noen gamle nyheter.

Først og fremst vil forbundet nok en gang nevne at vi er veldig stolte over å ha signert Mahesh Mangaonkar som ny landslagstrener og sportssjef, en slik gladnyhet fortjener å bli gjentatt! Dette er første gang sporten vår får langsiktig tilgang til en så høyt ranket spiller med den erfaringen det innebærer. Offisiell tiltredelse er 15. Oktober, men allerede nå har en flott gjeng på camp i Bergen fått sitt første møte med den nye treneren. Tilbakemeldingene så langt er utelukkende fantastisk positive.

Vi forstår at mange kanskje har spørsmål om hvordan den nye hverdagen med Mahesh på laget blir, så kort oppsummert vil han bruke den første tiden på å sette seg inn i hva som har vært gjort de siste årene og våre fremtidsvisjoner og komme i gang med landslaget og dets spillere. Videre har Mahesh et sterkt ønske om at det satses mye på å styrke trenerkompetansen hos de klubbene som ønsker det.

Som nevnt er årets sommercamp i Bergen i full sving med spillere fra hele Norge. Det er gledelig å se at så mange ivrige squashspillere er tilbake fra sommerferie. Klubbene i Bergen har gjort en ihedrig innsats med årets camp hvor blant annet Raphael Kandra er gjeste trener sammen med forbundets Mahesh. Det er ikke å komme utenom at sunn og solid spillerutvikling er avhengig av klubber som er villige til å drive med aktivitet, noe man nå ser gode resultater av i Bergensregionen.

Forbundets heleide anleggsselskap inngikk i vår en avtale med ASB Squashcourts om eksklusiv agentvirksomhet i Norge, noe som selvsagt styrke forbundets involvering i anleggsututvikling. På sikt vil dette kunne føre til styrket økonomi for forbundet samt at vi i større grad kan påvirke planleggingen av fremtidige anlegg og kvaliteten på de baner som bygges. Vi håper alle med hjerte for squashen vil hjelpe forbundet med å spre denne informasjonen og interesserte parter om å kontakte administrasjonen ved Tord for evt spørsmål.

Ny sesong rett rundt hjørnet og vi gleder oss stort! Denne sesongen innføres det betydelige endringer på turneringssiden for å styrke deltagelse og kvaliteten på de oppsatte turneringene. Det avholdes færre platinum- og gullturneringer noe som vil føre til større konsekvenser for rankingen om man ikke deltar. Forbundet håper at dette også vil påvirke kvaliteten på turneringene ved at spillernivået i større grad vil tilby god matching for alle nivåer uavhengig av om du er ivrig mosjonist eller landslagspiller. Vi kommer tilbake med oppdaterte turneringsbestemmelser når dette arbeidet er avsluttet.

 Administrasjonen er alltid klar til å bistå med både små og store utfordringer, eller om dere bare ønsker å slå av en prat. Send en email eller ring oss;

President Jon Rune Trengereid : jonrune.trengereid@squash.no eller 45 80 40 50

Generalsekretær Tord Bakke Arvesen: tord.bakkearvesen@squash.no eller 986 55 268

Vi håper på en sterk, inspirerende og gledelig sesong og ønsker å se flest mulig av dere svette og slitne på banene!

CRAFT