Squashforbundet / Nyheter / 2023 / Turneringsbestemmelsene er oppdaterte
nsqf logo.png

Turneringsbestemmelsene er oppdaterte

Vi er glade for å presentere oppdaterte turneringsbestemmelser. Etter flere år med små endringer bestilte styret en større gjennomgang og oppgradering av turneringsbestemmelsene. De nye turneringsbestemmelsene ble vedtatt i et styremøte forrige uke. Flere klubber og spillere har ytret ønske om en forbedring av bestemmelsene, og nå har vi tatt dem på alvor.

Fremover vil styret følge nøye med på virkningen av de nye bestemmelsene. Det er ikke store omveltende endringer, men både utforming, tekstuelt og innholdsmessig har turneringsbestemmelsen fått et solid løft. Turneringer er kanskje den viktigste formen for aktivitet i vårt forbund, og det er derfor vi har bestilt denne gjennomgangen, sier president Jon Rune Trengereid. Bestemmelsene underbygger vår visjon om å skape gode turneringer og aktivitet i hele landet, og er et veldig viktig støtteverktøy for arrangørklubbene.

Vi regner med at alle ønsker å sette seg godt inn i bestemmelsene og bruker forbundskontoret som støttespiller i planleggingen av sine turneringer. Det siste året har vi hatt stort fokus på at turneringer skal være gode, rettferdige og spennende å delta på, og det skal turneringsbestemmelsene bidra til.  

Turneringsbestemmelsene er publisert her: Turneringer

CRAFT